A Bodrogba esett, majd megfulladt egy 36 éves férfi

Megosztás

Még augusztus 14-én délután érkezett riasztás a Neptun Mentőcsapathoz búváregységéhez, miszerint valaki a Bodrogba esett és segítségre van szüksége.

Kiderült, hogy egy 36 éves férfi zuhant a vízbe Sárospatakon a Bodrog hídjáról. A Neptun Mentőcsapat búváregységének 3 tagja, 1 kutyája és társszervezetünk két szakembere, azonnal a helyszínre sietet, hogy minél hamarabb meg tudják kezdeni a Vízirendészet munkatársaival a keresést.

A szemtanúk információi és elmondása, valamint két kamera felvételei alapján le tudták követni a lejátszódó eseménysort, így azon területen kezdték meg a keresést szonárral és a kutya segítségével, ahol a férfi a vízbe eshetett. A sötétedésig tartó keresés, nem vezetett sikerre és nem sikerült megtalálniuk a vízbe zuhant férfit. Tekintve, hogy milyen rég a vízben volt, ekkor már feltételezni lehetett, hogy a férfi életét veszítette és mentés helyett igazából a holttest felkutatása lehet a cél.

Csütörtök délután a társszervezetük két szakembere ismét vízre szállt és sötétedés előtt sikerült a holttestet megtalálniuk és Bodrogolaszinál a helyszínelő rendőr kollégák részére átadni.

Arról, hogy hogyan zuhanhatott a férfi a vízbe egyelőre nem sokat lehet tudni, pontosabb információk várhatóan a rendőrségi vizsgálat lezárását követően állnak majd rendelkezésre.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek